Redist saç parfümü

 Herkese merhaba
Bugün sizlere çok alışkın olmadığımız ' saç parfümünden ' bahsetmek istiyorum. Peki bu saç parfümü olan Redist markası bu konuda nasıl? vaat ettiklerini verdi mi bakalım onu inceleyelim.
REDİST SAÇ PARFÜMÜ
  • kokusu bir kış kokusu fakat saça yağ terapisi ile füskürüldüğü için biraz uçuyor kısa bir zamanda fakat diğer kokuların saçınızda kalmaması için iyi bir kalkan haline geliyor.
  • tamamen yağ kıvamında bir sprey,içinde olan bitkisel içeriklerle saçınızı ağırlaştırmıyor ve kesinlikle yağlandırmıyor.
  • ürünün markasına güvenim tam sadece mavi suyunu maalesef çok sevemedim onun dışında bütün ürünleri bir harika bu üründe dahil olmak üzere. 
  • ürün şöyle ki; sigara kokusunda kaldığınızda kızarma kokusu saçlarınıza hapis olduğunda kullanabileceğiniz bir ürün. Özellikle öyle bir ortama girmeden önce uygularsanız daha güzel sonuç elde edersiniz.
  • ürünü özellikle sigara içen bayanlar hep çantasında taşıyabileceği bir büyüklükte. 
  • fiyatları ideal düzeyde. '11,90 ile 20 tl arası değişiyor '
  • özellikle söylemek istiyorum ki tamamen bakım yapıyor ve saçı ağırlaştırmıyor
Hatırlatmam da fayda var sigara kullanan bazı bayanlar parfümlerini saçlarına sıkıyor. Bunun saçınıza zarar vermesi dışında bir de ağırlaştırdığını ve matlaştırdığını biliyor musunuz?

Kısacası ben ürünü sevdim uzun zamandır istediğim şeyi bana sunduğu için ben çokta memnun kaldım. Bundan sonra bittikçe alınacak ürünler sepetinde !

Eğer bu firma için bir öneri verebilecek olsam o da sanırım kokuların sanırım çeşitleri olurdu. örneğin soft sabun kokuları,yasemin kokuları.






Fotoğraflarım da yer verdiğim pembe kurdele de sizlere bir hatırlatma olsun. Meme kanseri için erken müdahale ve teşhisin önemini özellikle vurgulamayız. Bağlantıya tıklayarak sizlerde bilgilenebilirsiniz.


Sevgiler.

Yorumlar

  1. saç parfümümüü ilginçmişş denemek gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öneririm. Kadınlar için müthiş bir urun ❤💋👑 sevgiler öpüyorum

      Sil
  2. ben de yeni kullanmaya başladım bunu kokusu güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evvet bende çok memnun kaldim canım. Sevgiler öpüyorum ❤💋

      Sil

Yorum Gönder

Hadi fikrini paylaş :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri