Favori essence ürünlerim

Herkese merhaba 

Bu hafta sizlere essence markasinin favori ürünlerini yazmak istedim. Ben essence markasını çok seviyorumm Almanya'nin ünlü bir markası olan essence in parfümleri de çok güzel onu ayrıca yazmayı planlıyorum. 

Gelelim benim favori essence ürünlerime; 

1.ürünüm essence camouflage 10 natural beige. İnanılmaz güzel kusur kapaticisi. Her türlü ayrıntıyı gizleyebiliyorsunuz.  İki ton olması da ayrıca güzel birsey. Bu şekilde iki ton ile gölge verip, burnunuzu bile güzel birşekil verebiliyorsunuz. 

 
                                                                                                                                                          

2.ürünüm 
  ise make me brow kas rimeli; ürünün en sevdiğim özelliği kas rengini koyultmamasi. Tam tersi silik yapıp daha güzel bir şekil veriyor ve kaslarınızi sabitliyor. Ben bayildim 



3.ürünüm ise essence mat far ; rengi bir harika. İnanılmaz güzel bir gölge yapabilir yada doğal bir ton yakalayarak tek bir far olarak kullanabilirsiniz. Ben bayildim mat olmasına ve renk tonuna. 

4.ürünüm ise 01 fırst love ; inanılmaz güzel bir doğal dudak rengi. Neredeyse yok denecek bir parlatici görevi üstleniyor. Ben çok ruj sevmiyorum ve bu urun beni çok memnun etti. Özellikle bronz tende mükemmel oluyor. 

5. Son ürünüm ise 01 colour party lipgloss ; tam bir pembe güzelliği ve sürmesi rahat. Dış görünüşü ve tutuş rahat. Yapısal olarak öyle yapış yapış değil. Kokusu da cok soft bir koku ben bu ürünü de günlük çok kullanıyorum hep cantamda. 




Umarım hoşunuza gider ve size yarar sağlar. 

Tekrar görüşmek üzere



Sevgiler 

Zerrin

Yorumlar

  1. essence ürünlerini çok severim ancak bu ürünlerden hiç birini denemedim.En yakın zamanda yeni çıkan rujlarından alıp deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka dene tatlım en az ötekiler kadar memnun kalacaksın. Öpüyorum

      Sil
    2. Mutlaka dene tatlım en az ötekiler kadar memnun kalacaksın. Öpüyorum

      Sil

Yorum Gönder

Hadi fikrini paylaş :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri

Pizza Locale