Transparan detaylar nerelerde kullanılıyor ?

Herkese merhaba 

Sizlere kahve ve çeşme görüntüsü ile yazmak ayrı bir keyif yahu. 

Neyse konuya gelsem iyi olacak yoksa başlığı değiştirip çeşme aşkım yazmam gerek. Laf aramızda kendimi bildiğim bileli çeşmedeyim. Burada büyüdüğümü söyleyebilirim. Rahmetli babacığımın da en sevdiği yerdir Çeşme. Onun için yeri de ayrı. Onun diktiği incir ağacı manzarasında aslında bu konuşulanların dışında 'Transparan detay ' 
İşte bu Da Busenin yeni app sinden bir kare 


Bu transparanlık artık her yerde. Örneğin bluzlerin önlerinde göğüs detayında,elbiselerin etek uçları,bluzlerin kol uçları,sırt dekoltelerinde. 


Aslına bakarsanız annemde dikim yapan biri olarak dükkana biri gelip transparan detay istiyorum dese "kızım hayalet tül kullanmamı mı istiyorsun der' onun gibi birşey aslına bakarsanız. 



Hayal tül terziler dikimciler arasındaki ismi. Çok kullanışlı nedenine gelirseniz sırt dekoltesi verdiğiniz potluk yapabilir. Ama hayalet tül ile o dekolteyi verdiğinizde dik ve sabit durur. Ondan dolayı abiyelerde çok kullanılır hayalet tül. 


Artık günlük elbiselerde de çok fazla kullanılan bu detay en güzeli. Hem çok fazla kullanışlı hemde net görünüm için bu detaya şans verin kızlar benden söylemesi. Bu senenin hitleri arasında bu detay aklınızın bir ucuna yazın yani 'kuş sıçmadığı yere yaz ' derler ya ondan işte :))) 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri