Sınav zede







Herkese kocaman bir merhaba 




Maalesef bu pozitif kızın tüm enerjisini alan okuluna selam olsun. Benim bir derdim var. Yarın bir sınavım var. Aslına bakarsanız geçemeyeceğimden çok eminim ama işte... Hadi çalışayım biraz dedim. Aslına bakarsanız çalışmaya devam ama benim gibi sosyal ve özellikle pazar günleri evde oturmayı sevmeyen bu kız için işkence. 
Ama yeni şeyler keşfettim bugun. Mesela ananas suyu içtim sek in. :) beni hiç yalnız bırakmayan toblerone 'uma sevgiler gönderiyorum. Arada fenomen şarkılarıyla bağıra bağıra şarkı söyledim (söyleyemediğim şeyler olsada) her neyse. Böyle bir gün hala devam ediyor. Bende yeni bulduğum eğlenceli yolu sizinle paylaşıyorum. 
Ben ezber konusunda sıkıntı yaşıyorum yazarak çalışıyorum ama ezberlemem gereken kelimeleri boyle bir cam vazonun içine biriktirdim kucağıma aldım size yazarken bile alıp elime okuyorum tekrar içine atıyorum ve karıştırıyorum sabaha kadar yapıcam. Yazacağım essaylerimde kullanacağım kalıplar bağlaçlar bazı phr verb lerden oluşan vazomun süsünede bakın lütfen. :))) 


Mutlu pazarlar olsun sizler için :( 


Dua ve dilekleriniz benim ile olsun olur mu kocaman öpüyorum. 

Yorumlar

  1. Umarım sınavdan çok iyi bir not alırsın dualarım seninle , bugun benimde denemem var dua et bana zerrin iyi bir puan alayım :(

    YanıtlaSil
  2. Ahh canım benimm çok güzel geçsin sınavlarımızzz :) bende senin için dua ediyoruum. Çok opuyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Hadi fikrini paylaş :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri