Bumerang deneyim günleri izmirde!!






Herkese merhabalar,
Dün çok güzel bir etkinliğe konuk olduk. Herşey o kadar güzeldi ki... Nerden baksam çok güzel,çok keyifliydi. 
Öncelikle midpointte olan bu deneyim günü bumerangnet hürriyet bünyesinde gerçekleşti. Her zaman ki gibi mükemmel bir takıma sahip bumerangnet'in ekibinden arzu hanım ve güzel gönüllü güzel insan bahar akıncı bizleri çok sıcak birşekilde karşıladı. O sıcaklık yetti bize,çünkü hiç zorluk çekmeden uyum sağlandı tanımadığımız dostlarla. Onların sıcaklığı herkese geçmişti. Kayra ve dudatable'ın destekleriyle geçirdiğim gece o kadar keyifliydi ki...
Başlangıçımızda bizler sunulan;






Herkese iki menü sunuldu ve seçim hakkı tanıldı. :) işte o güzel iki menü. 



Bu güzel iki ana yemekten benim seçimim ilkiydi. Erkandan ötekini tattım tabi ki :) 
Bütün yemeklerimizde en iyi eşlik eden şaraplar tanıtıldı. Kayranın ev sahipliğinde birçok şey öğrendik şarap ile ilgili... Nasıl iyi olduğu anlayabilirz? Neyle ney uyumlu? Bekletilen şarap türleri gibi soruların cevaplarını aldık. 

Tatlılarımıza gelince; 



Bu güzel tatlıların dışında o kadar güzel bir ekipti ki... Bu tatlılardan,yemeklerden daha leziz. Onlar kimler mi ? Bumerang ekibinin en tatlı temsilcilerinden Arzu hanım,bize sıcaklığını hemen geçiren gezgin,yazar Bahar Akıncı hepsi bir harikaydı. Ama biz de bumerang ailesi olarak çok samimiydik. Ve en güzeli de şans eseri yanlarına oturduğumuz çift ceren ve turgut çifti. O kadar sıcak sohbetlerimiz oldu ki. Kahkahalarımız eksik olmadı onlara burdan bir kez daha teşekkür ederim. Samimi ve birbirine çok yakışan çifte maşallahh. :) dudetable dan merve hanım da o kadar samimi ve bilgilendirici oldu ki... Sedefim wantthefashion uzun bir aradan sonra onada kavuştum. Evlenmişti bile onu görünceye kadar. Moda konusunda en canlı bilgidir kendisi. Mutfağı ile güzel olan egeninmutfağı hepsi bir harikaydı. O kadar güzel bir masa olduk ki... Çok samimiydik. Hepsine canı gönülden teşekkür ederim. Tekrarını diliyorum şimdiden. 



Bir daha ki bumerang buluşmamıza kadar kendinize iyi bakın. 

Her yerde hürriyet. Bumerangnet seni seviyoruzz!! 

Kocaman sevgiler. 







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri