Villa hotel LEVANTE




                 


Bu yeri özellikle biran önce yazmak istedim. Neden mi? İnanılmaz güzel yemeklere sahip. Bu restorantta dilediğinizce şarap içebilir,güzel yemekleri tadabilirsiniz ayrıca mahsenleri ve güzel bir bahçeye sahip olan bu restorant aslında restore edilmiş bir konak. 
Ama çok samimi ve nezih olan bu ortam için mutlaka yolunuz geçmeli. Kafe pi nin hemen yanında bornovada. Yemekleri özellikle peynir tabakları pastırmalı ekmekleri gerçekten leziz mutlaka deneyin derim. :)

Bu kadar neden beğendin diye sorsanız size cevabımda şu;yemekleriyle ön plan da,güzel mi güzel şarapları başlangıçları,atıştırmalıkları...öğrendiğime göre herşeyi yerinden geliyor zeytinyağı,eti,peyniri. Yani herşey ondan bu kadar orjinal. Anlayacağınız herşeyi güzel,lezzetlerinin yanında personelleri de bir o kadar ilgili. Sahiplerinin manisalı olmasıyla mı alakalı bu sıcaklığım bilemem ama çok mu çok başarılı bir ekip ile karşı karşıya kalacaksınız.Konağa girdiğinizde içinize çekeceksiniz o eski mazinin kokusunu. Ee bu kadar anlattım dilerim gidersinizde beni de anarsınız...

Bu da kendilerinin resimleri ve bröşürü :) 


KOCAMAN SEVGİLER. 















Bu da sevgililer günü menüsü idi 


Yorumlar

Yorum Gönder

Hadi fikrini paylaş :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri