Güle güle 2013 haydi seninde söyleyeceklerin olmalı.

Biran önce postumu yayınlamalıyım diye düşündüm,yarın yılın son gününü yaşıyacağız. 2013 benim için çok güzel geçti aslına bakarsanız. Kazanımlarım buyuk uzuntulerimde var okul ile ilgili ama hepsinin bir nedeninin olduğunu düşünerek mutlu oluyorum. 
Hayattaki çoğu iyi kim bu sene oldu. İyi ki dediklerimde; iyi ki bu aile,iyi ki bu dostlar,iyi ki burdayım,iyi ki hayatımda,iyi ki erkan,iyi ki diye giden birçok şey aslında. 
Hayatın en güzel şansı benim için mutsuzluğumda çıkan nedenlerdir...hep mutsuz olduğumda mutlu olmak için kapı açılır,umut ışığı oluşur. Bunun nedeni nedir sorgulamam ama bu benim hayattaki en buyuk destekçim. Aman nazar değmesin. Sadece size söyledim :)) 
Umudum; ülkemiz için bizler için sağlıklı doğru kararlı güzel bir yıl olması. Sanırım benim de artık 2yıl içerisinde olduğum blogumun bana kazandırdığı en güzel konuklarımda sizlersiniz. İyi ki yazmışım iyi ki. Şuan okuyorsan hala bıkmadan satıra devam ediyorsan sende iyi ki varsın! Okunurluğumuzun hiç bitmediği hep sağlıklı mutlu bol gülücüklü yıllar olsun. 
Sizi seviyorum!!! 
Bu arada laf aranızda hedefler koymaya,doğru yanlışları tartıya koyma donemi bu. Mesela ben zayıflama planı içindeyim. Bu yıl için en büyük planın sizlerin ne??? Paylaşın sizde. 
Kocaman sevgiler. 




Yorumlar

  1. O gülen yüzün hiç solmasın.. İyiki varsın .. Seni çok seviyorum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Hadi fikrini paylaş :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri