#BumerangDeneyimGünü


Nerelerden başlasam bilemiyorum...hürriyet hepimizin güvenini kazanmış iyi bir yayın organı. Bumerang ise hürriyetin yayıncı kimliğini temsil ediyor. Bizleri destekliyor yani bloggerları:) 
Geçen günlerde bir yarışma düzenledi ve konuyu Ege olarak belirledi. İşin güzel tarafı ise,bende son zamanlarda kısa bir yazı ile katılmış olmam ve olumlu geri dönüş almam... Öncelikle ekibin inanılmaz sıcakkanlı davranışları,blogger arkadaşlarımın tatlılığı... Gerçekten çok güzel bir gruptuk... 
Bu arada en önemli şeyi söylemedim yarışmanın ödülü ise bir günlük sörf etkinliğiydi... :) Bora kozanoğlu eşliğinde düzenlenen bu etkinliğin güzeliği ise bizde hoş anılarla hafızamızda kazındı.herşey dört dörtlüktü. Çok güzel bir cumartesi oldu. Benim için çeşme haftası bitmedi ama çok güzel bir gün ve dostlar kazanmanın mutluluğu ile sonlandı. Ayrıca bize eşlik eden #renaultcapture ise bir muhteşemdi...
Alaçatının rüzgarı bizim enerjimiz derken bu görüntüler ile taçlandırıyorum postumu. Bu arada blogger arkadaşlarım;bilinmeyenrota,egenintatları,kendimyaptıydım,wantthefashion gibi dostlar kazandım. Daha niceleri var ne olur affedin. Zaten onlar için ayrıca post yapıcam ! :) 

KOCAMAN SEVGİLER! 










http://gunluk.basakesin.net/

Yorumlar

  1. Aman amaann fotoğraflara baakk :D :D Zerrin seni tanıdığım için çok mutlu oldum :)Harika bir gün geçirdik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende inan o kadar mutlu oldum ki... İyi ki tanıdım sizleri. Süper bir gün oldu ama bunlar daha başlangıç !:)

      Sil
  2. tatlım iyiki tanışmışız daha nice etkinliklerde buluşuruz umarım vakit bulursam bende yazıcam bugün. çok öpüyorum (^-^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet en güzel etkinliklerde buluşmak üzere. Artık izmirli blogger etkinliklerinde olmak İstiyorum. Sizleri tanıdıktan sonra... Kocaman sevgiler.

      Sil
  3. Bu etkinliği gördüğümde keşke İzmir'de olsaydım demiştim haklıymışım :) Eğlenmenize sevindim

    YanıtlaSil
  4. Çok keyifli bir etkinlik oldu bizim için de
    Sevgiler

    Hilal

    YanıtlaSil
  5. Çok keyifliydi tekrarını bekliyoruz :)
    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Hadi fikrini paylaş :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri