Yaz Trendleri



Bugun sizler için çok lazım bir post hazırladım.Şu günlerde yaz günlerine girdiğimizi hissetmeye başladık.Derecenin yüksek olduğu şu günlerde mümkün oldukça dışarı çıkmıyoruz fakat dışarı çıkmak zorunda kalıyorsakta giydiklerimiz  görüntüsü kadar rahatlıkta sağlamalısı gerekli.Şimdi sizler için trend olanları sıralamak ile başlıyorum.
*Önceliklerimizin başında dikkat çekici bütün renkleri kullanabilme özgürlüğümüz ile başlıyoruz.O çok neon renk diye düşünüp ertelediğiniz giysiler artık ön taraflarda yerini alabilir dolapta.
*Elbiselerden yana kullanın şansınızı;beyaz uçuş ucuş elbiseler,değişik desenlerde olan kısa elbiseler... bu seçenekler çoğalırken renkleri kullanmanızı öneririm.
*Neon renk ayakkabılar ve renkli ayakkabılar ile sürekli enerjik görünebilirsiniz.Sandaletler candır fakat renkli rahat dolgu topuklarda kurtarıcıdır unutmayın! :)
*Kısa şortlar;en sevdiklerimiz...onlarıda mümkün oldukça renkli tercih edebiliriz.Farklı kemerler ile sürekli farklılık yaratabiliriz.
*fiyonk ayrıntısı her zaman için güzellik sevimlilik katar kıyafetlere sizi çokta güzel gösterebilir,benim fikrim korkmayın fiyonktan koyun onu koyabildiğiniz yerlere :)
*ojeler ojeler ojeler; en sevdiklerim arasında bu ayrıntı mümkün oldukça renkleri kullanıyoruz artık tırnaklarımızda fakat yaz renk cümbüşünün habercisi.Gelsin Renkli tırnaklar...
*İşte bu son öneri benim en sevdiğim yaz gelince benim bileklerim hiç boş kalmaz ama bu boş kalmaz kısmını abartıp uyurken bile taktığım çok olmuştur.Bileklerim ince olduğu için her zaman onları doldururum.Yaz kış kolumdan eksik olmayan saatlerimi diğer kolum özellikle yaz aylarında birçok tarz bileklerim eşlik eder.
evett şimdilik bu kadar yaz trendlerimiz Unutmadan söylemeliyim ki retro tarzı bizim vazgeçilmezimiz bu sene !




















+Bayanlara Özel +Trendy Lab +BayanBilen Moda trendleri +Bayanlar Club - www.bayanlarclub.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri