Akıllı Hareket Mobilizm, Araç Sahibi Olmanın En Ekonomik Yolu

Türkiye'yi araç paylaşım ile tanıştıran Mobilizm'in sloganı "Akıllı Hareket".  Çünkü Mobilizm üyesi olmak bir çok açıdan araç sahibi olmanın en ekonomik ve akıllıca yolu.
Bir araç satın aldığınızda ağır bir finansal yükün altına girmek ile kalmıyor, aracınızı kullanmadığınız zamanlarda bile eskime payı, vergi, bakım gibi birçok masrafa katlanmak zorunda kalıyorsunuz.  Mobilizm'de ise sadece kullandığınız kadar ödüyor, sizin gibi araç satın almanın maliyetlerinin farkında olan kişilerle birçok farklı aracı paylaşıyorsunuz.  Örneğin ortalama 40 bin TL maliyeti olan bir aracı ayda 30 saat kullanmanın maliyeti, araç sahibi biri için 875 TL iken, Mobilizm kullanıcısı için sadece 450 TL’ye geliyor.

Mobilizm'in en önemli özelliklerinden biri saatlik kullanım opsiyonu. Araç modellerine göre saatlik kullanım ücretleri 9.99 TL'den başlıyor. Sadece gece kullanımını kapsayan ve akşam 7 sabah 9 saatleri arasında blok kullanımı içeren MobiNight tarifesinde ücretler ise sadece 49.90 TL'den... 24 saati kapsayan günlük kullanımı tercih ederseniz ise ücretler 99.90 TL'den başlıyor.

Mobilizm'de saatlik kullanımlar dışında alınan tek ücret ise km başı 50 kuruşluk mesafe ücreti.  Mobilizm araçlarında depo, Petrol Ofisi istasyonlarında taşıt tanıma sistemi ile para ödenmeden doldurulabiliyor.

Siz de akıllı harekete katılmak isterseniz www.mobilizm.com' den üye olabilir, http://www.facebook.com/akillihareket sayfasını takip edebilir, #akillihareket hashtagini kullanarak Mobilizm hakkında düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri

Pizza Locale