ERKEKLER İÇİN BU ÖNERİLER...!

Evet sonuçta hep bayanlar için 2013 trendleri yok.Onlar için Victoria secret defile yapmıyor olabilir.Ama biz onları uyarabiliriz değil mi?
Evet sevgili erkek arkadaşlarımız şimdi dinlemeniz gerekenler şunlar;

1.si Bu sene artık geometrik şekiller,asker deseni ve deri ceketlere deri detaylara alışın lütfen.Mesela kazaklarınızda bu detayları barındırın lütfen
2.si Eskilerde çok moda olan kadife yeniden bizimle :)  Kadife ceketler pantolonlar nerelerdeyse lütfen çıkarın.Çoktan yok ettik derseniz,bu senenin modası oldugu için raflarda biraz fazla fiyatlarla sahip olabilirsiniz ama benim önerim var ise eski takımlarınız falan onları değiştirmeniz özellikle kadife ceketlerinizin diz bölgelerine deri ayrıntısı yapmanızdır.Ayrıca bunu kazaklarınıza kadife parçalarla da yapabilirsiniz.Ceketlerinizi tamamen değiştirebilirsiniz küçük değişikliklerle.Sadece bayanlara değil ya değişim sizede gerek.
3.sü Kolej tarzı geldi ayrıca sizlere.Ayakkabılar rugan olup kareli kombinler sizin için geri döndü.. !
4.sü Uzun ceketler geri döndüü. Bunlarda sizin için illa ki özellikle uzun boylularda nefis duracak olan bu modeller artık en büyük isimlerin bile vitrinlerinde yer almıs iken sizinde olmalı bir tane.

 Kolları sıvayalım o halde eskiler çıksın,değişimler olsun.
 Hepinize kolay gelsin :)

Bunlarda sizin için seçtiklerim ;




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri