Yay burcunda ilerliyor bütün burçlarr :)

  Evet bir yay burcu olarak derim ki korkmayın..:) yay burcu gayet mutlu pozitif bir burçtur sadece düşüncesizliğe ve umursanmamaya gelemeyiz hepsi bu.Şimdi burclar bize doğru ilerlerken keşke herkes yay burcu kadar ince düşünse...Eee haydi bakalım sizin burcunuzda nasıl değişmeler olacak.İremSu'yun muhteşem yorumları.....
KOÇ
Sevgili Koçlar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek, yöneticiniz Mars hem kendiniz hem de ilişkinizle alakalı konular üzerinde, isteklerinizi elde etmek ve gerçekleştirmek adına oldukça etkili. Ancak abartılı bir şekilde hareket etmemekte, karar vermemekte fayda var. Çünkü Merkür, önümüzdeki Kasım ayının 7 si itibariyle gerileyecek ve 1 Kasım itibariyle gölgeli günleri başlayacak. Onun için Ekim ayının başından itibaren yapmak istediklerinizi iyice bir gözden geçiriniz. Kısaca maceraya atılmadan önce iyi düşünmek lazım. Mars yöneticiniz olarak, özellikle sizin gibi aktif kişilerin hedefleriniz doğrultusunda inançla ilerlemek ve yenilenmek, hayatı keşfetmek üzere harekete geçmenizi sağlayıcıdır.
Kendi bildiklerimizin doğruluğu konusunda çok emin olsak bile, üzerinde iyice düşünmediğimiz meselelerde harekete geçersek, daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Bu dönemde iyimserlik bir hayli yükselir. İşlerin kendiliğinden yola gireceğini, zorlukların bir şekilde üstesinden gelineceği düşüncesiyle aceleci davranabiliriz. Ancak tekrarlıyorum, bu dönemi yöneten Jüpiter, İkizler burcunda geri harekette olduğundan, lütfen iyice düşününüz. Dağılmayınız. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde eğitim-seyahat-yurtdışıyla alakalı işleriniz, girişimlerinizi mutlaka akıllıca gözden geçiriniz. Risk almayınız. Girişimde bulunduğunuz konularda ise beklemede kalınız ve sabırsız davranmayınız. 14 Ekim tarihinde karşınıza sürpriz fırsatlar çıkabilir. İsteklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. 28 Ekim tarihinde kendinizi başarılı bir şekilde ortaya koymak istersiniz. Ancak bazı kişileri ikna etmeniz kolay olmayabilir. Sabırlı olmanız gerekiyor.
BOĞA
Sevgili Boğalar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars etkisini önce genel olarak bir ele alalım. Ardından üzerinde önemle durulması gereken noktalar hakkında konuşalım. Mars bildiğiniz gibi savaşma gücümüz, isteklerimizi elde etme ve onların üzerine giderek ele geçirmemizde bize fiziksel anlamda güç veren bir gezegen. Denetlenmesi kimi haritalarda zor, bazı haritalarda ise harekete geçirmek kolay değil. Transit Mars içinde yer aldığı burcun ve geçtiği yaşam alanının özelliğine göre bizlere yansımada bulunuyor. Bu devrede Yay burcunda ilerlemesi, özellikle ortaklarınız, partnerinizle aranızdaki paylaşımları işaret etmekte. Sözgelimi para konusunda kimi zaman iyimser kimi zamansa kuruntulu şekilde hareket etmeniz mümkündür. Hukuki konularda alacaklarınız, bankalarla alakalı her türlü girişiminiz, bir başka insanla olan maddi münasebetiniz mevzularında da atak davranabilirsiniz.
Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz mümkündür. Fakat abartılı hareket etmemek, gücünüz nispetinde düşünmek yararlıdır. Kaynaklarınızı, eşiniz, ortaklarınızla eşit ve adil bir biçimde paylaşmalı, sert tavırlar içinde olmadan, belli bir ayarlamada bulunmalısınız. Mars-Yay burcu geçişini yöneten Jüpiter 4 Ekim tarihinde İkizler burcunda geri harekette. Merkür de bu alanda önümüzdeki Kasım ayında geri harekette olacak. Bütün bunları göz önüne alırsak dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmamak lazım. Her şeyi iyice düşünmeden ani kararlar vermeyiniz. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde risk içeren kararlardan uzak durunuz. Finansal konularda ve ilişki meselelerinde gerçekçi olunuz. 15 Ekim tarihinde satış-alış-yatırım konularında dikkatli olunuz. Aceleci kararlar vermeyiniz. 28 Ekim tarihinde hakkınız olanı elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak bu paraların elinize geçmesi için beklemeniz gerekir. Bilmediğiniz alanlarda paranızı risk altına almayınız. Alacak ve borçlanma meselelerinde akıllıca davranınız.
İKİZLER
Sevgili İkizler 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars genel olarak ilişkinizin, cinsel bir boyut kazanması anlamına gelir. Çünkü Mars astrolojik olarak arzu ve tutkuları kamçılayıcı bir enerji yayar. Yay burcu seyrinde ise, sevgi ve cinsellik gayet özel, hatta oldukça değerlidir. Partneriniz gayet sıra dışı ve keşifçi özelliklere sahip bir erkek veya özgürlüğünden taviz vermeyen tarzda hareket eden bir kadın olabilir. Yalnız bu onun sadece maceracı biri olduğunu göstermez. Özgür düşünceli olabilir fakat sevginin kutsallığının gayet iyi farkındadır. İlk bakışta veya birkaç kez çıkmakla hemen tanıdım sanmayın. Biraz zaman geçsin. Mars Yay burcunda yolculukları gündeme getirebilir. Amaçlarınızı veya fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmak için kimi zaman şehir içi kimi zaman yurt dışı seyahatlere çıkabilirsiniz. İsteklerinizi çoğu zaman abartılı bir biçimde gösterebilirsiniz. Gelelim önemli bir hususa.
Mars Yay burcunda ilerlediğine göre dispozitör gücü Jüpiterin durumuna bakmak lazım. Jüpiter-İkizler burcunda 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Ayrıca yöneticiniz Merkür, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Demek oluyor ki, ilişkinizle ilgili konularda acil kararlar vermemek lazım. Deyim yerindeyse dereyi görmeden paçaları sıvamayınız. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde ilişki ve mesleki konularda lütfen iyice düşününüz. Beraberliğinizi gözden geçiriniz. Tartışmacı, aşırı abartılı şekilde iletişimde bulunmayınız, ani kararlardan kaçınınız. Sorumluluklarınızın farkında olarak hareket ediniz. Bazı huzursuzluklar oluşabilir. 15 Ekim tarihinde bazılarınız evlenmeye karar verirken, kimileri ayrılmaya kalkışabilir. Ben bu tarihteki kararların mutlaka mercek altına alınmasından yanayım. 28 Ekim tarihinde ilişki, iş ortaklığı meselelerinde birileriyle karşı karşıya gelebilirsiniz. Sizin ortaya koymak istediklerinizle karşı tarafın düşünceleri aynı olmayabilir. Bu durum huzursuzluk yaratabilir. Birbirinizi zorlayabilirsiniz.
YENGEÇ
Sevgili Yengeçler 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Bu enerjinin niteliği, iyimserlik ve pozitif hareket etmeye yönelik olduğu için, dağılmamak için, ne yaptığınızı iyi biliyor olmanız şarttır. Unutmayalım ki, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki, bilinçli bir şekilde bir planlamada bulunmak gerekiyor. Nelere dikkat etmemiz lazım bir bakalım. Her şeyden önemlisi iş hayatınız, patronlarınızla ilişkinize dikkat etmek lazım. Amacınızı iyi belirlemek ve bu amaca uygun davranmak gerekiyor. Ufkunuzu geniş tutmak lazım. Yani sırf alıştığınız için veya çekiniyorsunuz diye, size ve yeteneklerinize hiç uymayan bir ortamda çalışmak zorunda değilsiniz. Tabi ki düşünmeden hareket edin demek istemiyorum. Sadece araştırın, daha iyi şartlarda, kendinizi gösterebileceğiniz işlerle ilgili bilgi toplayın.
Bir yandan işinize devam ederken, diğer yandan başka iş olanakları var mı diye keşifte bulunun. Ancak dediğim gibi bilinçli olun. Herhangi bir terslikte veya olumsuzlukta pes etmeyin. Bazı fırsatlar karşınıza çıktığında öyle hemen kabul etmeyin ancak redde etmeyin. İnceleyin. Gerçekten istediğiniz gibi bir şey mi, size gelecek vaat ediyor mu, kalıcılığı nedir diye incelemeyi unutmayın. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde sizi sınırlayan ve rutin bir yaşamın içine sürükleyen her şeyden çabucak sıkılırsınız. Özgürce hareket edememek, gelişmelerin istediğiniz yönde olmaması huzursuzluk yaratabilir. Gereksiz riskler alabilirsiniz veya tam tersine umutsuz düşünebilirsiniz. 15 Ekim tarihinde, serinkanlı olmak lazım. Bazılarınız için gelişen durumlar sürpriz olabilir. İş hayatında fazla abartılı kararlar veren patronlar canınızı sıkabilir. Aniden işten ayrılmak veya bir müddet işe ara vermek gibi durumlar görülebilir. 28 Ekim tarihinde tepkilerinizi lütfen iyi ayarlayınız. Gereksiz yere olayları büyütmeyiniz. Hızlı çalışmalar, yoğunluklar, çevrenizdeki insanlarla aranızda bazı tatsız konuşmalara neden olabilir. Sağlığınızı mutlaka önemseyiniz.
ASLAN
Sevgili Aslanlar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda seyrine başlayacak Mars, doğası gereği isteklerin peşinden gidebilme ve ele geçirebilme arzunuzu fiziksel olarak ifade etmeniz demektir. Durum böyle olunca aşk konusunda daha girişimci olacağınız açıktır. Bu süreçte, hayallerinizin gücü yüksektir ve deneyimlere gayet açıksınızdır. Bilirsiniz Aslanlar kendilerini ifade etmekten ve liderlik özelliklerini göstermekten son derece zevk alırlar. Girişkenlikleri ve aşkta cömert davranışlarıyla, karşı cins tarafından her zaman tercih edilmişlerdir. Çünkü kral ve kraliçe ruhunu astral olarak bünyelerinde taşıyan ve bu olguyla güçlendirilmiş olarak dünyaya gelen özel kişilerdir. Sizler bu uzun dönem içinde, aşk konusunda asla basit ve sıradan bir şeyle yetinmeniz mümkün değildir. Eğer karşı cins üzerinde otoritenizi kuramazsanız, keyifsiz bir Aslan olarak köşenizde dinlenmeye çekilebilirsiniz. Sevilmeyi hayal ederken veya serüvenlere bu kadar açıkken, ilginç kişileri arzulayacağınız kesindir. Fakat tercih edilen kişinin de, gayet özel bir insanla olduğunu bilmesi ve buna göre davranması şarttır. Yaşamınızda kişi ister sevgiliniz olsun isterse eşiniz veya yeni tanışacağınız kişi fark etmez, sizin otoritenizi kabul etmesi ve ona göre davranması şarttır.
Kimi zaman abartıya varan davranışlarınız olsa da, hatta yargılamalarda bulunsanız da, cinsellik söz konusu olduğunda otomatik olarak ateşlenen arzularınız olacağı kesindir. Evet, bu süreçte erotizm gayet güçlüdür ve partnerinizin de buna uyması ve sizi memnun etmesi şarttır. Aslan burcu sevgilisi olanlara önerim, partnerinizin hobilerini paylaşmanız, onun zevklerine en az onun kadar önem vermeniz, cinsellik konusunda tutuk ve isteksiz davranmamanızdır. Ayrıca yeni ve ilginç şeyler bularak, onun dikkatini çekmeniz, Aslan partnerinizin çok hoşuna gidecektir. Şimdi gelelim Mars-Yay burcu seyri hakkında önemli bir hatırlatmaya. Unutmayalım ki, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, bilinçli hareket etmeyi ihmal etmeyin derim. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde aşk hayatınız ve finansal konularda ne istediğinizin bilincinde ve sağlamlık ilkesi çerçevesinde hareket ediniz. Sınırlarınızı zorlamayınız. Risk içeren kararlardan kaçınınız. 15 Ekim tarihi gayet hızlı, sürpriz aşkları, gelişmeleri işaret ediyor. Biriyle tanışabilirsiniz, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Heyecanlı aktiviteler, değişik bir şeyler yaşama arzunuz bir hayli yoğundur. 28 Ekim tarihinde kısa süreli maceralar, flörtler açısından bir hayli etkin. Bir yolculukta, bir yerde yeni biriyle tanışabilirsiniz. Ancak bu ilişki hakkında kesin bir söz söylemek pek kolay olmaz. Bekleyelim görelim tarzında hareket etmenizde yarar var.
BAŞAK
Sevgili Başaklar 7 Ekim-17 Kasım Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, bir yandan gayet iyimser, hevesli, hayata karşı samimi, gerçeklerin peşinde olan ve farklı ufukları keşfetmek isteyen bir kişi gibi umut dolu davranmanızı sağlarken, diğer taraftan -Nasılsa hiçbir şey istediğim gibi olmayacak, ne kadar yol alsam da sonunda yine yalnızım diyerek pes etmenize. Tabii ki nasıl bir tavır takınacağınız öncelikle doğum haritanızda gizli. Fakat gerçek olan bir şey var ki, bu süreçte ilişki ve aşk konusunda güvenlik duygunuzun ön planda olacağını söyleyebiliriz. Sizler aslında yaşamı, herkesten daha çok sevmenize rağmen, mükemmelik arayışınız o denli yoğun ki, tatmin olmanız güçleşiyor. Aslına bakarsanız seçici davranmakta haklısınız.
Çünkü Mars-Yay burcu sürecinin yöneticisi Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde yöneticiniz Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. O nedenle çok da abartmadan temkinli olmakta yarar görüyorum. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde ilişkinizle ilgili konularda yaşanabilecek gelişmeler sizi abartılı düşünmeye, kararlar vermeye zorlayabilir. Her ne pahasına olursa olsun haklı olduğunuzu düşünürsünüz. Sorunları çözmek pek kolay değildir. En ufak bir olayı gereğinden fazla büyütürsünüz. Bu durum ilişkinizde problemlere yol açabilir. 15 Ekim tarihinde ev alış, satış, bir yerden başka bir yere nakil, yerleşme, ailevi konularda ani kararlar vermeyiniz. Risk içeriyor mu diye düşünmeden harekete geçmeyiniz. 28 Ekim tarihinde ailevi, eviniz, mesleki konularda lütfen sakin olunuz. Aceleci kararlar vermeyiniz.
TERAZİ Sevgili Teraziler 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, temeli çoktan oluşturulmuş, uygun bir şekilde giden ilişkiler açısından birlikte yapılacak yolculuk, iletişim, bilgi toplam, yakın akrabalarınızla temas, yeni bir çevre değişimi gibi konuları gündeme getirebilir. Bu seyahatlerin çoğunluğu kısa sürelidir ve çoğunlukla hafta sonu yapılabilir. Kimi çiftler için yeni bir yer edinme gayesiyle veya kimi çiftler için şehrin gürültüsünden kaçabilmek adına zevkle yapılan yolculukların, yaşamınıza yeni bir çehre kazandırmak için olacağını söyleyebiliriz. Aranızdaki iletişim bu süre içinde gayet neşeli, pozitif, arkadaşça ve paylaşım içindedir. Eşiniz bu tarihler arasında, sizinle konuşmaya hevesli, özgür düşünceli ve tartışma ortamı olsa dahi, ortak bir nokta oluşturulması kolaydır. Bu dönemin ilişkinize renk katacağını düşünüyorum.İlişkisi olmayanlar için bu süreç özellikle yeni tanışmalar açısından etkileyicidir. Biraz önce sözünü ettiğim hafta sonu yapılan iş veya özel amaçlı geziler, aktivitelerde yeni biriyle karşılaşmanız veya daha önceden tanıdığınız bir kişiyle tesadüfen karşılaşmanız mümkündür. Mars Yay burcu süreci oldukça hızlı ve çabuk gelişen bir ilişkinin, değişimin göstergesi olabilir.
Bu dönemde Terazilerin yeniliklere açık olduklarını görüyoruz. Ayrıca eğitim hayatında olanlarınız bu süreçte aynı mekanda olmanın avantajlarını kullanarak yeni arkadaşlıklar edinebilirler. Düşüncelerinizde gayet özgür olacağınız bu dönemde çevrenizdeki insanlarla hem aktivite hem de zihinsel açıdan bağlantı kurabilmeniz gayet kolaydır. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki, bilinçli bir şekilde hareket etmekte, düşünmekte, aceleci davranmamakta yarar görüyorum. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde yakın çevrenizde bulunan kişiler, kardeşlerinizle alakalı konularda kendinizi bir hayli huzursuz hissedersiniz. Anlaşılmakta, anlamakta zorlanırsınız. İşiniz, sağlığınızla ilgili konularda endişelenebilir, kendinizi biraz çaresiz görebilirsiniz. 15 Ekim tarihinde, yolculuk veya bir görüşmeniz olumlu yönde sonuçlanır. Ancak bu görüşmede karşı tarafın bir hayli inatçı davranması mümkündür. 28 Ekim tarihinde yapılacak görüşmelerde hemen karar vermeyiniz. Bu yenilik zamanla oturacağı için sabırsız davranmayınız. Bir işi halletmek için aynı yere iki kez gitmeniz gerekebilir. Bir hafta önce konuşulmuş bir konu tekrar gündeme gelebilir.
AKREP
Sevgili Akrepler 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, maddi açıdan güçlü olmak, kontrolünüzü elinizde tutmak ihtiyacınızın göstergesidir. Yani güvence içinde yaşamak için gayet aktif bir şekilde harekete geçmek isteyebilirsiniz. Son derece iyimser yaklaşımlarınız vardır ve güvenli bir imaja sahipsinizdir. Bu dışarıdaki insanlar tarafından da farkedilir. Para kazanmak adına tüm yeteneklerinizi seferber ettiğiniz bir dönem olabilir. Kimileriniz için bu süreçte, iş seyahatlerine çıkarak, kimileriniz farklı yollarla kendinizi ifade ederek, hayatınızı yapılandırmak isteyebilirsiniz. İş başvuruları veya mevcut işinizdeki maddi konuların yoğun görüşüldüğü zaman olabilir. Yalnız burada dikkat edeceğiniz husus, kendi bildikleriniz hususunda inatçı tavırlar içinde olmamak, girişimde bulunduğunuz alan veya emek sarf etmeyi düşündüğünüz konularda yeterli deneyim sahibi olmanızdır.
Bu dönemin bir başka özelliği ise, bulunduğunuz şehirden veya ülkeden uzaklarda ekmeğinizi kazanma arzunuzu körüklemesidir. Bazı Akrepler parasal imkanlara sahip olacaklarını düşündükleri konularda atılımcı davranabilirler. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, hayati konularda kararlar vermeden, harekete geçmeden önce düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde bütçenizi aşan alışverişlerden ve kararlardan uzak durunuz. Birisine mali yönden destek vermeniz isteniyorsa, enine boyuna düşününüz. Harcamalarınızı mutlaka kontrol altına alınız. 15 Ekim tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda görüşmeler olabilir. Kendi istediğiniz tarzda çalışabileceğiniz bir işe girebilirsiniz. Ancak bu işin geleceği var mıdır, maaş durumunuz nedir, iş şartları nasıldır bunları mutlaka göz önüne alınız. 28 Ekim tarihinde kimseye borç vermeyiniz, kimseden borç almayınız. Riskli yatırımlardan uzak durunuz.
YAY
Sevgili Yaylar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerlemeye başlayacak Mars, aşk ve ilişkilerinizle alakalı yaşam evinizin yöneticisi olduğundan son derece önemlidir. Kendinizi dış dünyada ifade ediş biçiminiz, gayet coşkulu ve inançlı, aşka aşık bir kişi profilindedir. Hayatın keyfini çıkarmak hem de kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekten yanasınızdır. Siz bu tarihler arasında sadece yaşadığınız ilişki ve kişiyle alakalı değil, tüm insanlığı kucaklıyor gibisinizdir. Ufkunuzu genişletme arzunuz ve dünyayı kucaklamaya hazır tavırlarınızla, dış dünyada herkesin ilgisini çekebilirsiniz. Basit ve sıradan bir kişiyle yetinmeniz mümkün değildir. Size göre aşk hayatın lezzetidir ve bu aşk dışarıdaki dünyanın gözleri önünde yaşanmalıdır. Olumlu düşünmeye çalışırken, aslında bu tarihler arasında aşkta fetih arzunuz fazlasıyla yoğundur. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, kimi zaman aşkınız için her türlü mücadeleye hazırsınızdır. Sizin istekleriniz olmalıdır ve karşınızdaki insanın sizin düşüncelerinizi değiştirmesi mümkün olamaz. Karşı cins üzerinde bu dönemde oldukça etkilisinizdir ve gözlerin size doğru çevrildiğini hissedebilirsiniz. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki dikkatli olmamızda yarar var.
Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde ailevi konularda kendinizi yalnız ve bir türlü anlaşılmamış bir kişi olarak hissedebilirsiniz. Bazı kişiler sizde hayal kırıklığı yaratır. Hiçbir şeyin sonsuza kadar sizinle olamayacağını düşünürsünüz. Ancak bu biraz abartılı bir düşüncedir. Eğer sorunlar varsa bunların sakinlikle ele alınmasında yarar görüyorum. 15 Ekim tarihinde hızlı bir aşk gündeminizde yer alır. Kendinizi gayet dinamik hissedersiniz. Spontanlık bir hayli yüksektir. Ateşli bir şekilde, istediğinizi ele geçirmek için öne çıkabilirsiniz. Cinsel açıdan özgür davranırsınız. Sıra dışı sporlara ilgi duyarsınız. Değişik bir şeyler yaşama arzunuz bir hayli yoğundur. 28 Ekim ilişkinizle ilgili meselelerde abartılı düşünmeyiniz. Birbirinize karşı fanatik davranmayınız. Birbirinizi yönetmeye kalkışmayınız. Zorlayarak veya illaki baskı altına alarak hiç bir şeyin çözüme kavuşması mümkün olmaz. Sakin olunuz.
OĞLAK
Sevgili Oğlaklar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, fiziksel canlılığınız ve yükselen enerjinizi, geri planda yapacağınız çalışmalarda kendinize yakıt olarak kullanabilirsiniz demiştim. Aslında bu dönem sizler için hem olumlu hem de dikkatli olunması gereken zamandır. Öncelikle olumlu yönlerinden bahsedelim. Kişisel projelerinize eğilme ve bunlar üzerinde çalışma zamanı olarak gayet etkili bir enerjidir. Gayet faal olacağınız bu dönemde, daha sonra uygulamaya koyacağınız yenilikler için hararetli bir şekilde çalışabilirsiniz. Aslında sessiz ve dingin duruşunuza rağmen, kendinizi motive etme ve cesaretinizi toplama dönemi olarak bu süreç değerlidir. Eğer kararlılık gösterir, ideallerinize sahip çıkar ve ona göre azimle hareket ederseniz, hem yeni bir adım atabilecek hale gelirsiniz hem de kendinize olan güven duygunuzu yükseltmiş olabilirsiniz. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermek konusunda dikkatli olmamızda yarar görüyorum.
Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde, sağlığınız başta olmak üzere özellikle Kasım ortasına kadar lütfen dikkatli olunuz. Gereksiz yere olayları büyütmeyiniz. Bir durum canınızı sıktığında fevri davranmayınız. Sizi sınırlayan en ufak bir duruma bile sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Risk almayınız, başınızdan büyük işlere kalkışmayınız. Sakin, inançlı kendinize güvenli olunuz. Ancak olan bitenleri, mantıklı bir bakış açısıyla ele alınız. 15 Ekim tarihinde, eviniz sınırları içinde bir meselede bir hayli tepkili davranabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir mesele, sağlığınızı ilgilendiren konular bir hayli kafanızı karıştırabilir, sizi huzursuz edebilir. 28 Ekim tarihinde yine sağlık, iş hayatınızla ilgili konularda soğukkanlı olmak gerekiyor. Önce durumu bir analiz ediniz. İş başvurularınız hemen cevaplanmayabilir. Çok fazla yoğunluk sizi yorabilir. Dikkat edilmesi gereken bir gün.
KOVA
Sevgili Kovalar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, iki yıl sona inancınız uğruna mücadele etmek ve değerlerinize sahip çıkmak anlamında, itekleyici bir enerjidir. Amacınıza ulaşmak için öncelikle kendinize güvenli, azimli ve kararlı olmalısınız. Yeter ki siz isteyin ve başaracağınıza inanın. Bu etki altında, sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler gayet ön planda olup, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi gösterebilirsiniz. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görme gibi durumlar yaşanabilir. Düşüncelerinizde fanatik davranmaktan sakının ama bu demek değil ki, her şeyi oluruna bırakacaksınız. Sadece kendi doğrularınız çerçevesi içinde hareket etmeyin demek istiyorum. Yeniliklere, önerilere açık olmaya çalışın. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermemek gerekiyor.
Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde maddi konularda getiri ve götürü hesabını iyi yapmakta yarar var. Eğer hakikaten kazanç getirecekse, sizin ölçülerinize uygunsa ve bir kayıp yaşamanız söz konusu değilse karar veriniz. Şüpheleriniz varsa, elinizdekine sahip çıkınız. 15 Ekim tarihi gayet olumlu. Girişimlerde başarı şansınız bir hayli yüksek. Bir girişimde bulunabilir, bir projeyi hayata geçirebilirsiniz. 28 Ekim tarihinde aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda bazı Kovalar için bir umut ışığı doğabilir. Tatsızlık yaşadığınız bir kişi tekrar size dönebilir. Ancak birkaç ay geçmeden, tamam düzeldi bu iş diye düşünmeyiniz. İlişkisi olmayanlar bu tarihte maceralara açık olursunuz. Kısa süreli olsa da, aşka kapılarınızı cesaretle açarsınız. Bir işinizle alakalı görüşmelerde bulunabilirsiniz.
BALIK
Sevgili Balıklar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, hedef olarak belirlediğiniz konular üzerinde gayretli ve iyimser hareket etmenin işaretçisi gibi dursa da, diğer burçlara da belirttiğim gibi, ikinci yöneticiniz Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermemek gerekiyor. İş hayatımız ve kazancımızla alakalı risk girmemek lazım. Diyelim ki belli bir borcunuz var veya kafanızın içinde yapmak istediğiniz bir hedefiniz var. Ve siz Mars Yay burcu etkisi altında içinizden geldiği gibi kararlar veriyorsunuz. İş değişikliğinde bulunuyor veya şu anki mevcut işiniz dışında başka işlerle uğraşıyorsunuz. Eğer böylesi kararlarınız düşünülmeden veriliyorsa yani maceracı davranılıyorsa bunun bedelini zorlu ödeyebiliriz.
Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda amacınıza uygun hareket ediniz. Şu andaki şartlarınız, özel hayatınızla ilgili meseleler sizi sabırsız kılabilir. Ben yavaş davranın, aman durun demiyorum. Sadece aklınız başında hareket edin. 15 Ekim tarihinde yine iş ve de finansal konularda risk altına girmeyiniz. Çok hırslı çalışabilirsiniz. Ancak bu hırs, yanlışlar yapmanıza, ufak tefek hatalara sebep olabilir. Bazı kişilerle aranızda, inançsal ve fikirsel farklılıklara tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz. Uzun süredir işsiz olanlar bu görünüm altında yeni bir işe adım atabilirler. 28 Ekim tarihinde, iş-ev arası yoğunluk bir hayli artar. Hangi alana ağırlık vereceğinizi iyi ayarlamak lazım. Hayatınızda ilginç gelişmeler olur. Ancak bunların oturması zaman alır. Yolculuğa çıkabilirsiniz. Ancak bu yolculuk bir kez daha tekrarlanacaktır. Ondan sonra tam olarak durum aydınlanır.

Yorumlar

Yorum Gönder

Hadi fikrini paylaş :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri