Kayıtlar

Eylül, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bu hava da ne giyilir mi diyorsun ?

Resim
Herkese merhaba!  Bugun ki konumuz herkesin yüksek sesle söylediği şey.... Bu hava da ne giyilir ? Sorusu.  Nasıl mı?  O zaman biraz izlediğimiz muhteşem fashion week defilelerinden etkilenerek birazda göz zevkinize göre değerlendirme yapalım.  Blogger Arkadaşlarımın da fikirlerinden yararlanarak sizler için Hazırladığım derlemeler  @  Öncelikle babetler  bu hava için bulunmaz bir fırsat. Ne soğuk ne sıcak. Ne üşürsün ne de ısınırsın.  Mesala boyle bir babının deri babetleri gayet ideal.  @ ikinci fikir ise guzel mi guzel maxi etekler. Dizaltı tafta olanlar ise benim en beğendiğim. Dip not hava kotu diye Sak'ın renklerden uzaklaşmayın. Rengarenkliğe devam.  @ benim en sevdiklerimden biri ise Kot Gömlekler. Bayılıyorum bu gömleklere. Herşeye her yere uyar mı bir Parça. Ne guzel de olur değil mi bu hava da.  (Bakımlıyız.com dan aldım kızlar ) altındaki kot ise size diğer bir önerim. Yırtık kotları o soğuk Karlı havalarda giyenleri hiç anlamam. Ondan bırakın kızlar bu hava en uygunu.

O kelimeyi giymesinler.

Aslında neler yazılır ölüm kelimesinin ardına. Pişmanlıklar,mutsuzluklar,belki şikayetler,belki de kabulleniş. Aslına bakarsanız en zoru bu kelimeden sonra tamamlamak.  Ben 4 buçuk ay önce bu kelimenin anlamını en yakınıma söylemeye çalıştım dilim varmadı değişik anlattım ama benim babam bu kelimeyi sevmiş olacak ki kuşkususz kabul edip göç etti buralardan.  Zamanın iyi gelmediği tek şey bu kelime. Her gün yeni yerin kanıyor. Dun yemek yerken kanN yerin bugun televizyon izlerken kanayabilir yada biri ile sohbet ederken hiç alakasız bir kelime senin içine ağlamana sebep olabilir.  Ne biliyor musun ölüm? Yitirmek en güzeli. En güzeli nedir, en güzeli o irtibatı,o iletişimi. Birini sevmeyebiliriz ama en fazla bir iki kişi ile ona ulaşır öğreniriz iyi yada kotu. Şurada yada burada diye. Ama bu kelimeyi giyerse biri. En sevdiğinse bile öğrenemezsin nerede.  Bazen bir çığlık ile atarsın ateşi bazen bir yakarış bazen ise anarak ismin,zikrederek. Güçlü gözükmek istercesine dik duruşun bir tek

Nail art çılgınlığında en sevimlisini gördünüz mü?

Resim
Herkese merhaba.  Bugün bir konuğumuz var. Instagram da takip mutlaka etmelisiniz bu konuğumuzu @tugcenındıyarı 'birçok konu da fikir sahibi olmak için '  Şimdi gelin güzel nail art a bakalım.  Bizler için sevimli mi sevimli ayıcıklar yapmış nasıl mi?  Şimdi size detaylardan bahsediyorum.  -note markasının nude rengi 13 numara (coffee latte)  -siyah goldenrose 71  -beyaz flormar 310  Önce ten rengi (note 13 ) TEn sonra ayıcığımızın beyaz kafasını yapıyoruz (flormar 310 ) sonrasında ise kulak burun ve göz için (goldenrose 71 numara ) yapıyoruz. Yaparken tel toka yada kurdan kullanın fakat tugcenindiyarı nında önerisi yatay tutmak kurdan yada tel Tokayı. Daha sonra gözlerin içindeki beyaz göz detayı için nail kalemi kullanarak yapmış.  Kızlar sizlerde deneyin. Hem kolay hem de çok guzel. :)   ' tugcenındıyarı ' nı takip etmeyi sakın unutmayın. :)  Sevgiler.   

Bu ürünleri biliyor musunuz?

Resim
Merhaba.    Bugün sizlere iki üründen bahsedeceğim. DİRTY WORKS . Sanki biliyor gibisiniz.  Gratis mağazaları sayesinde bizlerde buluşan bu markayı biz çok sevdik. (Bloggerlar )  Herkes mutlaka denemeli.  1.ürünümüz olan göz altı kremi. Sabah ve akşam uygulanan bu krem ile tehditlerden koruyabiliriz kızlar. (Eye cream )  Evet ben bu urunu ve kokusunu çok sevdim. Sabah akşam artık uyguluyorum ve kısa sürede cevap aldım. Bu beni çok mutlu etti.  2.ürünümüz ise shimmer lotion bu ürünümüz ise vücut kremi sadece simdi olması diğerlerinden ayırıyor. Bu urun ile eleştirim ise farklı bir dokuya sahip olması ilk sürdüğünüzde fazla yoğun bir kıvamı ve görüntüsü oluyor. Bronz iken tercih edilmeli. Guzel bir parlaklık sağlayıp dekolte ve bacak ayrıntılarını guzel gösteriyor. :)  Yararlı olup fikir sahibi olmanızı diliyorum.  Sevgiler. 

Zayıflamak için hiç bilinmeyenleri duymak ister misin ?

Resim
Herkese merhaba.  Bol güneşli bir günden merhaba. Sizinde güneşiniz enerjiniz bol olsun.  Şimdi size çoğu kişinin bilmediği sırlar vereceğim.  1.  soğuk yiyecekler tüketin. Örneğin soğuk bir bitmek ile sıcak bir biftek aynı kaloridir  soğuk bir yemeği yerken daha çok kalori enerji harcarsınız.  2. soğuk içecekler için,soğuk içecekler içerken vücut ısımıza uydururken 60 kalori harcarız.  3. Buz emmek çok önemli. Harcadığınız enerji çoktur.   4. Soğuk duş yapın.  5. Yürüyün.  6. Mümkün oldukça ayakta durun. Iki ayaklarınızın üstünde durduğunuzda iki ayağınıza eşit ağırlık verirsiniz.  7. Her yemekte bolca su için. Karnınızı şişirir daha çabuk doyarsınız.  Sevgiler. 

Vücudunuzdaki yağlarınızdan kurtulmak ister misiniz?

Resim
Herkese merhaba !  Sizlerde kilolarımızdan şikayetçi misiniz. ?  Diyet yapmaya çalıştıkta iştahınız kapanmıyor mu?  Sabahları aç karnına su içemiyor musunuz ?  Gun içinde çok su tüketemiyor musunuz ?  O zaman bu yazı sizin için.... Nasıl mı?  Elinizde not defterleriniz var ise işte söylüyorum.  1litre suyun içine bir limonu 4 parçaya bölüp içine atın,ayrıca 2çubuk tarçın ve nane yapraklarını da atın. Bu karışımı gece hazırlayın,sabah aç karnına bir bardak için. Kahvaltıyı ne kadar farklı yapacağınızı anlayacaksınız.  Gun içerisinde bu suyu mutlaka bitirin. Aynı malzemeler ile en fazla 2 kere yapın.  Ne kadar fark olacak göreceksiniz. Vücudunuzdaki ödemi atıp. Yağlarınızdan kurtulacaksınız.  Inanın ki garanti.    Sonuçları bekliyorum.  Sevgiler. 

Zayıf gözükmek mi istiyorsun ?

Resim
Herkese merhaba.  Bugün en sevdiğim konu ile sizlerleyim. ZAYIF GÖSTEREN PANTOLON MODELI yüksek bel pantolon  Nasıl da işe yarıyor. Nasıl mı ?  ₺ öncelikle yüksek bel olduğu için yanlar çıkmıyor,sarkmıyor ₺ göbek frikiğini önlediği için sarktık görüntü yok oup düz bir karın ayrıntısı sağlıyor.  ₺ en güzeli de çok güzel bacak boyu hilesi.  Ee daha ne olsun. Neyi bekliyorsunuz. Pull and bear bu konuda iddialı. Güzel bir pantolon ile bu kervana katılmış. :)  Sizde raflarda bu modeli arayın.  Gözleriniz YÜKSEK BELLERDE OLSUN :)    Sevgiler. 

Eskiye dönük olan yeni trend !

Resim
Herkese merhaba.  Mutlu bir haftasonu yine bir trend alarmı Sizlerde ÇILGIN BEDİŞ hayranı mıydınız? O zamanlar hep gömleklerimi belimi bağladım yada ceketleri. Sizlerde anımsıyor musunuz?  Ne güzeldi ne güzel. O zamanlarda çok modayı bellere bağlanan ceketler,gömlekler. Ee moda hep geriye dönüş değil mi ? Bakın yine döndük.  Sizce nasıl ? Bana sorarsanız gayet rahatlık için düşünülmüş bir tarz oluyor elimizde taşayacağımıza belimize bağlıyoruz :))  Bazı düşüncelere göre basenleri gizliyor ama bana kalırsa rahatlık :) yada ben öyle istiyorum.  Sizlere bir trend haberi olsun.  Kocaman sevgiler. 

Barney ( neil patrick ) evlendi mi ?

Resim
Evet barney evlendi.  Barney güzel bir haber ile evlendi. Zaten birlikte olduğu eş cinsel eşi ile birlikte çocuk sahiplenmişler ve düzenlerini kurmuşlardı. Şimdi artık herşey resmiyete dayandı. :)))  Bize garip gelen bu düğün haberi İtalya da gerçekleşti. Çocukları ile birlikte düğünde yüzleri gülümseten bizi şaşırtan anlar yaşadıkları kesin.  Sizler için de bir kaç fotograf paylaşıyorum :)))  Zaman dilimleri karışık.  Herkese kocaman sevgiler, aşk sizden yana olsun.   

Mis kokulu çekiliş.

Resim
Herkese merhaba  Sosyal ağlar üzerinden uzun zamandır ürünlerini kullandığım Ekoz kozmetiğin bu guzel kokan urunlerini mutlaka deneyin.  Masanın ustune koyabileceğiniz,arabanıza asacağınız yada evinize sprey şeklinde kullanabileceğiniz çeşitleri mevcut mutlaka inceleyin.   'Yönlendirilen blog kısmında ZerrininTuruncusu seçeneğini tıklarsanız sevinirim. '  Unutmayın katılan çoğu kişi urunleri alabiliyor. Watsonslarda yerini alan bu firma size bu guzel kampanya ile ulaşıyor. 

Transparan detaylar nerelerde kullanılıyor ?

Resim
Herkese merhaba  Sizlere kahve ve çeşme görüntüsü ile yazmak ayrı bir keyif yahu.  Neyse konuya gelsem iyi olacak yoksa başlığı değiştirip çeşme aşkım yazmam gerek. Laf aramızda kendimi bildiğim bileli çeşmedeyim. Burada büyüdüğümü söyleyebilirim. Rahmetli babacığımın da en sevdiği yerdir Çeşme. Onun için yeri de ayrı. Onun diktiği incir ağacı manzarasında aslında bu konuşulanların dışında 'Transparan detay '  İşte bu Da Busenin yeni app sinden bir kare  Bu transparanlık artık her yerde. Örneğin bluzlerin önlerinde göğüs detayında,elbiselerin etek uçları,bluzlerin kol uçları,sırt dekoltelerinde.  Aslına bakarsanız annemde dikim yapan biri olarak dükkana biri gelip transparan detay istiyorum dese "kızım hayalet tül kullanmamı mı istiyorsun der' onun gibi birşey aslına bakarsanız.  Hayal tül terziler dikimciler arasındaki ismi. Çok kullanışlı nedenine gelirseniz sırt dekoltesi verdiğiniz potluk yapabilir. Ama hayalet tül ile o dekolteyi verdiğinizde dik ve sabit durur. O