Kayıtlar

Haziran, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bunları yapmıyorsunuz değil mi? Uyumsuz ayrıntılar

Resim
  Herkese merhaba.  Her ürünü her yerde kullanılmasını savunanlardanım ben. Örneğin dantel diye gündelik kullanılmayacağını düşünenleri hiç anlamam. Ayrıntılarda gizlidir yere uygunluğu. Dantel bir elbiseye taşlı bir kolye taktığımızda düğünlere davetlere katılacağımız gibi,renkli aksesuarlar ile günlük kıyafet olabilir değil mi peki uyumsuzluklar neler mesela.  Artık zıt renkler çok uyumlu ama. Her renk değil değil mi ?  1)Öncelik düzgün renk kombinleri olmalı.  2) uyumsuz detayları  & Hem dantel ayrıntısı hemde boncuk işlemesi olmamalı.  & hem puantiye hemde kareli kumaş ayrıntısı olmamalı değil mi ?  Ama en önemlisi ise ne biliyor musunuz sizin kıyafeti yakıştırmanız. Özellikle sevmeniz...  Mutlu huzurlu ramazanlar olsun.  Sevgiler. 

Gözlükleriniz tamam mı?

Resim
Merhabalar hepinize .    Benim en sevdiğim gözlükler.  Aslına bakarsanız bir saat bir gözlük en sevdiğim aksesuar bu ikili birde yaz geldi mi.... Bu ikili benim vazgeçilmezlerim. Bileklerim ince olduğu için saatsiz bilekliksiz duramıyorum. Ama güneşe de bakamamamdan kaynaklı sorundan gözlüksüzde çıkmam. Aslına bakarsanız belki de tek neden güneşden rahatsız olmak değildir. Seviyorum ben bu aksesuarı.  Peki ya sizler ?? Benim kadar seviyor musunuz?   Bu paylaştığım ürünleri sizler için temin edebileceğim ürünler beğendikleriniz için iletişime geçebiliriz. Ben en sevdiklerimi paylaştım bile.  Kocaman sevgiler !! 

Yüz temizleme ürünlerinde karşılaştırma.

Resim
Herkese merhaba!   Bugün sizler için çok yararlı olan ve en çok tercih edilenler arasında olan 3markayı karşılaştırıyorum. Hangileri mi?  1) Vichy 3 en in 1 (tek bir ürün ile tonik,süt,nemlendiriyor.) kulağa çok hoş gelmiyor mu? Sıvı kıvamda olan bu ürün inanılmaz güzel sonuç veriyor. Ilk yıkamada fark ortada. Denemediyseniz mutlaka deneyin. Benim cildim. Normal bir cilt. Arada t bölgesinde yağlanma oluyor sadece. Özellikle BB krem cildimde kaldığında. Fondoten kullanmadığım için. Onun sonucunu bilmiyorum.  Farkettirmemeye çalıştım ama benim bu üçlüde kazananım bu ürün :))) 2) İnnova Hydra foam; bu ürün gerçekten günlük kullanım için çok ideal. Gratis Mağazası'nda indirimde iken demek istemiştim. Ve hiç pişman değilim. Çünkü çoğu ürünü iki günde bir e indiriyorum normalde. Hemen kuruluk oluyor diye. Göz çevresinde ve dudak çevresinde. Ama bu İnnova ürünü ile hiç böyle sıkıntı yok. Gerçekten çok başarılı. Vichy ile yarışır benim için.  3) La roche posay ; bu ürün için şunu söylemeli

Baby lips denediniz mi?

Resim
Yaz geldi diyoruz diyoruz ama ihtiyaçlar bitmiyor!  Bikiniler,plaj kıyafetleri,terlik,şapkasız asla, aaa güneş kremi olmadan olmaz cildim leke olur derken bir şeyi ihmal ediyoruz. Dudaklar. Kurumuş,çatlamış bir görüntü ile plajlarda daha da üzüyoruz.  Bilmiyorum benim en büyük sıkıntımdır dudak kuruluğu. Peki bu ürün incelemem nasıl ? Aslına bakarsanız bence en önemlisi hafif. Ağırlık yok. Inanılmaz dikkat çekicilik yok. Tabi hiç belirsizlikde yok.  Renk vermemesi benim için artı durumları. Tek sorunu kokusu. Ben bir koku almadım. O da olsaydı 10 puandı hemde yıldızlı ,ama yinede 9 alıyor benden.  Denemediyseniz hemen edinin. Gratis ve watsons mağazalarında bizimle. 5,90 tl ile.  Kocaman sevgiler. 

Yazın şıklığı

Resim
Herkese merhaba  Yaz okulumun başlamasıyla yoğun bir tempoya merhaba dediğim bügünde sizler için bir kısa alışveriş turu hazırladım. Elbiseler şık detaylar ile.  Bu yayınladığım elbiseler ozel tasarım ürünler. Bakalım sizlerde beğenecek misiniz ?  Bu kısa delikli detaylar tende çok güzel duruyor.  Kırmızı bayanların rengi hem sade hem şık.  Çantaların hepsi birbirinden güzel. 50 tl  Şimdilik bu kadar soru ve dataylar için bana yazabilirsiniz. 

El bileziği trendi

Resim
Herkese merhaba  Bugün ki konum el bilezikleri. Nasıl mı?  Aslına bakarsanız bu furya şahmeran ile başlayıp el bileziği ile son buldu. Ben şahmeran hastası biri olarak el ustune yapılan şeyleri çok beğeniyorum. Laf aramızda dövmeleri bile. Ellerimin kucuk olmasından mı sevmememden mi bilinmez.  Peki bu trend nasıl başladı ? Inanın  bende bilmiyorum :))) bir de baktık dünya gündeminde bir ayrıntı. Magazinlerde yerini aldı. Daha sonra bizim ikonlarımız ise hemen kullanmaya başladı.  Bence hem güzel hem de şık ama seçim çok önemli. Eli kucuk olanların (yani ben) özellikle dikkat etmesi gerekli.   Biraz size seçenek sunayım o halde. Öpüyorum kocaman. 

Saç örgüsü hayatımızın her yerinde

Resim
Herkese merhaba Örgü saç modelleri her zaman favorimdir. Bu gün yazımda bunun ile alakalı.  Çocukluğumdan beri takıntımdır örgü. Her yerlere yakıştırdığım bu saç modeli benim kurtarıcım.  Özel zamanlarda fön çektirdiğim saçlarımın önlerini ince balık sırtı örgüm  Yada günlük kullanımlarda balık sırtı örgü çeşidim ile en sevdiğim saç modelidir.  Son zamanlar da artık internet dünyası sayesinde her çeşit örgüyü evlerimizde yapar olduk. Nasıl mı? Youtube kanalında arama yaptığınız 'saç örgüsü ' arama sonuçlarıyla. Sonuç gayet net.  Ahh ahh artık ölmeyen sektör kalmadı değil mi ? Küçük esnaf instagram ile savaşırken şimdiler de kurbanlar kuaförler sanırım.   Internet'in yararları hep bizden yana olsun. Bol örgülü günler. 

Yağ emici mendiller

Resim
Yağ emici mendiller.  Sizlerin de gün içinde sorununuz parlak ve yağlı görünüm ise,çalışıyor yada yoğun tempoda yaşamınız var ise size müthiş bir öneri!  YAĞ EMICI MENDILLER     Sadece küçük dokunuşlar ile net bir cilt daha ne olsun. Yaz aylarında fondoten yada kapatıcılar ile ciltlerimizi yormanın lüzumu yok değil mi?  İşte önerilerim; Muji ten matlaştırıcı 7.90 tl Keep matte sephora  8.90 tl Blot film M.A.C 33 tl  Oil control kağıt shiseido 58 tl