Kayıtlar

Şubat, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kabarık etek modası

Resim
Çocuklarda bir baby shower,6ay kınası kutlamalarıdır gidiyor. Onlarda hep kız çocuklarına dikkat ederseniz tütü ler ile karşılaşırsınız. Sakın canınız çekmesin. Çünkü sizde farklı tipini giyebilirsiniz.  Bu sezonun en trendleri arasında yerini aldı kabarık etekler. Bundan yıllar önce. Kabarık etekler yine meşhur iken,o zamanlar tarzı;eteklerin altından tüller gözükenlerdi,kabarık etekler vardı şimdi durum biraz değişmiş. Ama çok sevimli. Biraz balıketli bayanları şişman gösterebilir ama doğru seçim ile çokta güzel kamufule oladabilir.  Bunlarda size örneklerim olsun. Bu arada laf aramızda bence çok sevimli bir o kadarda kadınsı. Sevdim ben. Bir tane anneme diktirmeye karar verdim. Sizce de güzel bir trend değil mi?  Mutluluk dolu,samimi günler diliyorum  Kocaman sevgiler. 

Hindistan cevizi nasıl yenir?

Resim
Hindistan cevizini hepimiz süpermarketlerde yada manavlarımızda görüyoruzdur. Sizde benim gibi hep görüyor merak ediyor almadıysanız. Bence artık alabilirsiniz.  Gerçekten ciddi anlamda kolaymış. Suyunu ben pek sevmedim ama annem çok seviyor. Suyunun faydalarını okumanızı tavsiye ederim. Mide rahatsızlıklarında,sindirimde çok yararlı. Annem ve babamla yaşayan ben,evimizde hep organik şeyler tüketilir. Bu hindistan cevizlerinden de eskiden hep alırlarmış. Kendilerine hindistan cevizi tozu yaparlarmış. İşte şimdi onlar için iyi oldu benim merakım ile yeniden aldım o kucuk toplardan :)) peki şoyle yapalım. Hazırlanışını sizin için fotograflarım. Umarım faydalı olur. Sizi seviyorum.  Kocaman opuyorum! 

Yeni trend alarmı

Resim
Herkese merhabalar !  Bugün sizler için yaptığım araştırmalarda bakın neler çıktı neler. :) çok renkli çok. Artık kıyafetlerimizde iki renk uyumu ile dalgalar yaratmamızı uygun görmüş güzel marka stilistleri. Neden mi? Dedin. Senin için bu cevap o halde.  Öncelikle renkler bizim enerjimizi açığa çıkarır iki renk ise beni zarif gösterir önemli olan iki renk uyumu ve senin bu iki rengi sevmen. Dalgalanmalar ise detaylarla şıklık. Ee biz bayanlar şıklığı sevmez miyiz. Tabiki de çok severiz. Buyrun size örnekleri. Agnora ve Alexander mcQueen markalarından. ZerrininTuruncusu farkıyla :))  Sizi seviyorum,sizde kendizi sevin. Öpüyorum çok! 

Bumerang deneyim günleri izmirde!!

Resim
Herkese merhabalar, Dün çok güzel bir etkinliğe konuk olduk. Herşey o kadar güzeldi ki... Nerden baksam çok güzel,çok keyifliydi.  Öncelikle midpointte olan bu deneyim günü bumerangnet hürriyet bünyesinde gerçekleşti. Her zaman ki gibi mükemmel bir takıma sahip bumerangnet'in ekibinden arzu hanım ve güzel gönüllü güzel insan bahar akıncı bizleri çok sıcak birşekilde karşıladı. O sıcaklık yetti bize,çünkü hiç zorluk çekmeden uyum sağlandı tanımadığımız dostlarla. Onların sıcaklığı herkese geçmişti. Kayra ve dudatable'ın destekleriyle geçirdiğim gece o kadar keyifliydi ki... Başlangıçımızda bizler sunulan; Herkese iki menü sunuldu ve seçim hakkı tanıldı. :) işte o güzel iki menü.  Bu güzel iki ana yemekten benim seçimim ilkiydi. Erkandan ötekini tattım tabi ki :)  Bütün yemeklerimizde en iyi eşlik eden şaraplar tanıtıldı. Kayranın ev sahipliğinde birçok şey öğrendik şarap ile ilgili... Nasıl iyi olduğu anlayabilirz? Neyle ney

Mis kokan DIY projelerimiz.

Resim
Sizde benden misiniz acaba???  Evde oturup sizlerde ne yapsam diye aranıyor musunuz? İnternet kadar güzel ne var deniliyor adeta. Eskiden annelerimiz evlenme çağına geldiklerinde yemek kitabı edinirlermiş. Hani şu kuponlarla biriktirdiklerinden yada saatlerce kaleme kuvvet diyip yazarlarmış.  Ahh ahh şimdi ki kuşaklar bizler için nimet internet. Aramadığımız kadar var internette ne istesek var. Google bilen adama evdeki olan ürünleri yaz bunu mu yapmak istersin diye soracak konuma geldi :) çok yararlı oldu ama değil mi kızlar. O halde en son bulduklarımla sizlerleyim. Haydi kızlar. Haftasonu yapılacaklar listene ekler misin :) ??    DİP NOTUM VAR SİZLERE SEVGİLİ ARKADAŞLARIM.  (Bir blog arkadaşımda rastladığım bu resim hepimiz için bir çağrı olsun istedik. )  :))))  Oip mükemmel ondan aldığım bir resim. Size tavsiyem arkadaşımı takip etmelisiniz mükemmel tek kelime ile... Kocaman sevgil

Bademlebuduk çekilişi

Resim
Bakın bizim için neler hazırlamış BademleBuduk. Hediyelerin hepsi birbirinden güzel. Dileğim şansın bizimle olması :) bu hediyeler ile kutlamamız bademlebuduk un doğum günü. Bloğuna yazmaya başladığı günü kutluyoruz. Nice 18 şubatlara. En verimli en çok tıklamalı yıllarınız olsun. :)  Katılmak için TIK TIK   +Bademle Buduk   KOCAMAN SEVGİLER. 

Nail art \ Tırnak süsü

Resim
Herkese merhaba!  Şükürler olsun şu internete.  İnternet sayesinde herşeye ulaşmak ne kadar keyifli yahu :) tırnak süslemelerini paylaşan arkadaşlarım sayesinde,nasıl yapılacağını anlatan arkadaslarım sayesinde bende yaptım. Evet itiraf ediyorum ilk deneyimim ondan biraz acemi işi ama yaptım :) hemen sizlerle paylaşmak istediiiim.  Kocaman sevgiler umarım beğenirsiniz. :)  Birde nerelerden bulduğumu da yazmak istiyorum.  Bunlarda benimkiler:)))

Abiye dikimi

Resim
Hepinize merhaba!  Hergün başka şeylerden bahsediyorum bugünde. Anneciğimden bahsedeyimm. Bizim şirin küçük dükkanımızdan. Adı da turuncu moda. Evet itiraf ederim isim annesi benim. Turuncu aşkım oraya da yansıdı.  Ama bu küçük dükkanımızda annemin dikimleriyle dolu elbiseler var. annem moda tasarım bölümü mezunu ve 20yıldır bu işin içinde. Kendi çizer kendi diker. Ve bu dükkanımızda neler neler düikildi nişanlıklar,günlük elbiseler,abiyeler... Şimdi sizlere internette bulduğumuz ve aynısını yaptığımız birkaç model ile size çağırışım yapsın istedim bugün.  Aslına bakarsanız istediğiniz her modeli annem kolaylıkla çizip yapıyor. :) internettende sipariş aldığımda doğru. Buyrun o halde çıkardığımız ve yaptığımız modeller bunlar müşterilerimizin getirdikleri bu arada internetten bulmuşlar :))) KOCAMAN SEVGİLER. 

Sevgililer gününün anlam ve önemi

Resim
Bana kalırsa bugün aşkın,sevginin günü. Ama nasıl. Mesela çok sevdiğim turuncu rengimle günüm,çok sevdiklerimle günüm,sevdiğim bardağımla,sevdiğim insanla günüm. Sevgili olarak daraltmak çok saçma değil mi :) monoton giden ilişkiler için renk olabilir belki bugun ama benim için değerleri bu kadar kapsamlı. Her günümüz bu kadar kırmızı,canlı,diri,sevgi dolu aşk dolu geçsin.... Gelelim ben bugun ne yaptım. Alışveriş yaptım alışveriş çok sevdiğim ayakkabı modelini kotonda buldum sonra dayanamadım birkaç alışveriş daha yaptımm. Gözlük kılıfı olarak kullanacağım bir cüzdan ve bileklik ile kotonun %70 indirimini kapattım. Neler mi aldım buyrun.  Bu arada laf aramızda size sevdiceğime aldığım hediyenin paketini de atıyorum. Daha kendisi görmedi. :) kocaman sevgiler. (Hediye paketi kendi tasarımımız annemin elleri ile :)) )  KOCAMAN SEVGİLER  Aşk dolu günler. Sevgililer,sevgi gününüz kutlu olsun. 

Fotoğraf sergisinden arda kalanlar.

Resim
Herkese merhabalar.  Aslına bakarsanız ertelenmiş bi posttu bu. Fakat hastalık sorunlarım yüzünden ertelendi maalesef neyseki tüm enerjimle sizlerleyim Bu arada moda günlüğü adında bir blog hesabını yaymalıyız butun hesaplardan yazıları çalıp yayınlıyor. En güzeli reklamda alıyor bir çok yazımı da çalmış benimde .... Ne üzücü böyle insanların olması emek hırsızı.  Her neyse size daha önce söyledim mi bilmiyorum instagram takipçilerim bilir ne kadar çok fotoğraf sevdiğimi. Manisada çok nadir olan fotoğraf sergisini ben çok beğendim bakalım siz beğenecek misiniz en çokta altındaki yazılar dikkatimi çekti. Buyrun takdir sizin. Bu arada sezen aksu dinliyorum bugun sizlere yazarken "kurşun-i renkler" baya derin ve ağır bir şarkı olmasına karşı ben çok seviyorum. Göksel yorumuda bir harika !  Kocaman sevgiler benim canlarım.