Kayıtlar

Ağustos, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mutlu Pazarlar :)

Resim
Bugünlerde düzensizleşen uykularım yüzünden günü yakalarken baya enerji kaybediyorum.Ama neyse ki yakalıyorum.Bugünlerde deniz kum ve güneşten uzak yaşıyorum.Bu durum beni üzüyor olmak ile birlikte sınavımın yakınlaşması da canımı sıkıyor :)  Ama neyse güzel şeylerden bahsetmek gerekirse eğer;güzel günler geçiriyorum bunun dışında hayatıma dair güzel kararlar alıyorum mesela ... Ben biraz fazla iyi niyet ile düşünüp herkesi kendim gibi goruyorum.Maalesef insanların düşündüklerini hiç aklıma getirmiyorum.Bu konuda kendimi yetiştirmeye çalışıyorum özellikle bu hafta ve bundan sonra. Neyse sizin için şarkı mı seçtim :) ! Pazar Şarkımız sizin!

Bugun kendimi iyi hissediyorum

Resim
Bugün kendimi iyi hissediyorum.Aslına bakarsanız bugünü kaybedenler günü ilan ediyorum onların müthiş bir şarkısını paylaşmak istiyorum birde BAZENi paylaşmak istiyorum buyrun sizin ;

Herkese merhaba!

Resim
Sanırım sayfama yazmaya zaman ayıramıyorum bir türlü fakat aklım sizde! Sizlere haberlerim var size düğün ve özel günler için sürprizlerden bahsedeceğim neler yapabiliriz bu özel günlerde.Biraz organizasyon işi yapalım mı  ne dersiniz? Kızlar bizlere çok iş düşüyor yada düğün yakınlarına... hepsi güzel ayrıntılar...  DİLEKLER TUTULSUUN!  İĞNELİKLERİN ŞİRİNLİĞİ  BENCE HERKES PARAYI KUMBARAYA ATMALI. ŞİRİNLİKLERİNE BAKAR MISINIZ.SONRA KİTAP AYRACI OLABİLİR :) KOCAMAN SEVGİLER !!

İndirimler ve en son kullandıklarım

Resim
    Aslına bakarsanız sizlere zaman ayırıp yazamaz oldum son zamanlarda fakat hemen bunu farkedip sizler için post hazırladım.     Ben son zamanlarda her zaman olduğu gibi yoğunum. Fırsat bir turlu yaratamadım. Neyse ki burdayım. Şimdi eklediğim urunlerden son derece memnunum. Saç serumu avından uygun fiyatlı bir urun fakat inanılmaz yararını gorursunuz. Hemde kısa sürede.    Dudak parlatıcılarımın biri loreal. Diğeri ise Nyc bu marka ile yeni tanıştım dersem şaşırmayın. Watsons da goruyordum fakat kullanmıyordum. Neyse ki deneyimim oldu sonunda. Gerçekten muhteşem. Rimmel markasını biliyordum ama bu firmaya hayret ettim çok kaliteli ürünler uygun fiyat ile bizlerle. Farını şiddetle tavsiye ederim. Ee ne duruyorsunuz bir an önce tanışın sizde. Kapatıcı da NYC nin.  KOCAMAN SEVGİLER SİZE 

watsons dan haberi olmayanlar 'ocakdışısın '

İnanılmaz güzel olan bu indirim furyası artık sona eriyor son 2 gün hemen en yakın Watsons şubesini bulup gitmelisiniz...Neden mi? Aklınıza gelebilecek tüm ürünler indirimde.! En beğendiklerimin arasında;  duş jelleri iki tane 8tl  rimmel markasının rimelleri 10 tl New york colour farları,kapatıcı inanılmaz indirimde. pastel,maybelline ve niceleri.... Kısacası lütfen hemen en yakın mağazaya uğrayın ! :)  KOCAMAN SEVGİLER.